HotelM Hajdúszoboszló

A Hajdúszoboszlói HotelM egy modern és luxus szálloda, amely a város központjában található. A szálloda kiváló elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy könnyen hozzáférhessen a város nevezetességeihez és a fürdőhöz. A HotelM a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtja vendégeinek, és minden igényüket kielégíti.

 2464
HotelM Hajdúszoboszló
Kép: Szallas.hu
További képek és árak itt!

Szállás

A HotelM Hajdúszoboszló kényelmes és elegáns szobákat kínál vendégeinek. A modern és stílusos berendezés minden igényt kielégít, és a pihenést és kikapcsolódást szolgálja. A szobákban kényelmes ágyak, síkképernyős TV, minibár és ingyenes Wi-Fi is található. A vendégek a szobákból gyönyörű kilátást élvezhetnek a városra vagy a környező tájra.

Wellness és szolgáltatások

A HotelM Hajdúszoboszló kiváló wellness- és szabadidős szolgáltatásokat kínál vendégeinek. A szálloda gyönyörű beltéri medencével rendelkezik, ahol a vendégek élvezhetik a kellemes és relaxáló fürdőzést. Emellett szauna, jacuzzi és fitness terem is rendelkezésre áll. A szálloda szépségszalonja és masszázsszolgáltatásai pedig lehetővé teszik a teljes kikapcsolódást és felfrissülést.

Étkezés

A HotelM Hajdúszoboszló saját éttermében kiváló gasztronómiai élmények várják a vendégeket. Az étteremben változatos és ízletes ételek közül válogathatnak, amelyeket a szakácsok a legfrissebb és legmagasabb minőségű alapanyagokból készítenek. Az étterem hangulatos és elegáns környezete tökéletes helyszínt biztosít a kellemes vacsorákhoz vagy ünnepi összejövetelekhez.

Konferencia és rendezvényhelyszínek

A HotelM Hajdúszoboszló tökéletes helyszínt kínál konferenciák, üzleti találkozók vagy családi rendezvények megtartására. A szálloda korszerű és jól felszerelt konferencia teremmel rendelkezik, ahol akár 100 fő is elfér. A szálloda személyzete segít a rendezvények szervezésében és lebonyolításában, hogy minden a vendégek teljes elégedettségére legyen.

Összességében a HotelM Hajdúszoboszló kiváló választás azok számára, akik luxus és kényelem mellett szeretnék felfedezni Hajdúszoboszló nevezetességeit. A szálloda professzionális és barátságos személyzete mindent megtesz annak érdekében, hogy a vendégek tartózkodása kellemes és emlékezetes legyen.