Felelősségkizárás

A https://foglaljma.hu tulajdonosa és üzemeltetője, és tartalmazhat hirdetéseket, szponzorált tartalmat, fizetett beillesztéseket, társult linkeket vagy a bevételszerzés egyéb formáit.

A https://foglaljma.hu betartja a szájról szájra terjedő marketing szabványokat. Hiszünk a kapcsolat, a vélemény és az identitás őszinteségében. A kapott ellenszolgáltatás befolyásolhatja a blogon megjelenő reklámtartalmat, témákat vagy bejegyzéseket. Ezt a tartalmat, hirdetési felületet vagy bejegyzést egyértelműen fizetett vagy szponzorált tartalomként kell azonosítani.

Soha nem kap közvetlen ellentételezést azért, hogy véleményt nyilvánítson termékekről, szolgáltatásokról, webhelyekről és különféle egyéb témákról. Az ezen a weboldalon kifejtett nézetek és vélemények kizárólag a szerzők sajátjai. Ha azt állítjuk, hogy szakértők vagyunk egy bizonyos témában, termékben vagy szolgáltatási területen, akkor csak azokat a termékeket vagy szolgáltatásokat támogatjuk, amelyekről úgy gondoljuk, hogy szakértelmünk alapján megérdemlik ezt a jóváhagyást. A termékkel vagy szolgáltatással kapcsolatos bármely termékre vonatkozó igényt, statisztikát, árajánlatot vagy egyéb nyilatkozatot a gyártóval vagy a szolgáltatóval kell ellenőrizni.

Ez az oldal nem tartalmaz olyan tartalmat, amely összeférhetetlenséget jelenthet.

Nem vállal felelősséget, garanciát vagy szavatosságot az ezen a webhelyen vagy az erre a webhelyre hivatkozott webhelyeken található tartalom pontosságára vagy teljességére vonatkozóan.

A Szállás.hu és Booking.com partnerprogramra vonatkozó felelősség kizárása

A Foglaljma.hu részt vesz a Szállás.hu Zrt. és a Booking.com a Booking Holdings Inc. partnerprogramjaiban, amelynek célja, hogy lehetőséget biztosítson a webhelyeknek, hogy pénzt keressenek a szallas.hu és a booking.com webhelyeken megjelenő szállások népszerűsírésével és linkjeivel.

FONTOS: A Foglaljma.hu oldalon megjelenő szállás leírások szubjektívek.

Minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy véleményeink a lehető legpontosabbak és elfogulatlanabbak legyenek, de végül is emberek vagyunk, és véleményünk eltérhet az Önétől. Ha úgy döntött, hogy a foglaljma.hu oldalon ismertetett szállásokat szeretne foglalni, kérjük, kattintson az utazási szolgáltatásokat nyújtó webhelyre, hogy kialakítsa véleményét, és győződjön meg arról, hogy a megfelelő szállást választja.

Kapcsolat 

Ha bármilyen kérdése van ezzel a szabályzattal vagy a weboldalunkkal kapcsolatban, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba itt: https://foglaljma.hu/kapcsolat/